Laitteen päivittäminen

Laitteen ohjelmisto täytyy päivittää, jotta saat käyttöösi uusimmat toiminnot, parannukset ja korjaukset optimaalisen toiminnan takaamiseksi. Kun ohjelmistopäivitys on saatavilla, (Järjestelmäpäivityskuvake) tulee näkyviin tilariville. Voit myös tarkistaa uusien päivitysten saatavuuden manuaalisesti tai määrittää päivityksen asennusajankohdan.

Helpoin tapa asentaa ohjelmistopäivitys on tehdä se langattomasti laitteesta käsin. Joitakin päivityksiä ei kuitenkaan voi ladata langattomasti. Tässä tapauksessa sinun täytyy päivittää laitteesi PC- tai Apple Mac® -tietokoneen Xperia Companion -ohjelmistolla.

Huomioi seuraavat seikat ennen laitteen päivittämistä:

• Varmista, että vapaata muistia on tarpeeksi.
    • Järjestelmä- ja sovelluspäivitysten myötä laitteesi toiminnot ja ominaisuudet saattavat poiketa tässä käyttöoppaassa kuvatuista. Päivitys ei välttämättä vaikuta Android-versioon.

Uuden ohjelmiston saatavuuden tarkistaminen

• Etsi ja napauta Asetukset > Järjestelmä > Lisäasetukset > Ohjelmistopäivitys.

Laitteen päivittäminen langattomasti

Voit päivittää laitteen ohjelmiston langattomasti ohjelmistopäivityssovelluksella. Päivitysten saatavuus mobiiliverkossa riippuu operaattorista. Suosittelemme, että käytät Wi-Fi-verkkoa mobiiliverkon asemesta, kun lataat uusia ohjelmistoja. Näin vältät tiedonsiirtokustannukset mobiiliverkossa.

Järjestelmäpäivityksen asentaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Järjestelmä > Lisäasetukset > Ohjelmistopäivitys.
    2. Jos järjestelmäpäivitys on saatavilla, napauta PÄIVITÄ.
    3. Palauta laite pyydettäessä.

Järjestelmäpäivitysten automaattisen latauksen määrittäminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Järjestelmä > Lisäasetukset > Ohjelmistopäivitys.
    2. Napauta (Valikkokuvake) ja napauta sitten Asetukset > Päivitä järjestelmä automaattisesti.
    3. Valitse haluamasi asetus.

Sovellusten automaattisten päivitysten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Etsi ja napauta Asetukset > Järjestelmä > Lisäasetukset > Ohjelmistopäivitys.
    2. Napauta (Valikkokuvake) ja napauta sitten Asetukset > Päivitä sovellukset automaattisesti.
    3. Valitse haluamasi asetus.

Laitteen päivittäminen tietokoneella

1. Liitä laite tietokoneeseen USB-kaapelilla.
    2. Varmista, että laitteen näyttö ei ole lukittu, ja vedä tilariviä alaspäin ja napauta sitten Android-järjestelmä kohdan (USB-kuvake) vieressä.
    3. Napauta Näet lisää vaihtoehtoja napauttamalla ja sitten Tiedostonsiirto.
    4. Avaa Xperia Companion, jos se ei käynnisty automaattisesti.
    5. Varmista, että tietokoneesi on yhteydessä Internetiin.
    6. Tietokone: Jos uusi ohjelmistopäivitys havaitaan, näkyviin tulee ponnahdusikkuna. Suorita soveltuvat ohjelmistopäivitykset noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Huomautus

Jos tietokoneeseen ei ole asennettu Xperia Companion -ohjelmistoa, kytke laitteesi tietokoneeseen ja noudata näyttöön tulevia ohjeita. Varmista, että käytät laitteen mukana toimitettua USB Type-C-kaapelia ja että kaapeli on liitetty kunnolla laitteeseen ja tietokoneeseen.