Musiikin siirtäminen tietokoneesta laitteeseen

Musiikkia voi siirtää tietokoneesta laitteeseen kahdella tavalla:

• Liitä laite tietokoneeseen USB Type-C -kaapelilla. Valitse laitteessa Tiedostonsiirto. Tämän jälkeen voit kopioida ja liittää tai vetää ja pudottaa tiedostot tietokoneella.
    • Tallenna mediatiedostot tietokoneessa käyttämällä Google Drivea. Synkronoi sitten laitteen tiedot kirjautumalla Google-tilille.

Huomautus

Musiikki-sovellus ei ehkä tue kaikkia musiikkitiedostomuotoja.