Sisällön siirtäminen vanhasta laitteesta

Voit siirtää tietoja vanhasta laitteesta uuteen laitteeseen useilla tavoilla.

• Synkronoi tiedot käyttämällä Google-tiliä
    • Kopioi ja siirrä tiedot käyttämällä tietokonetta
    • Kopioi ja siirrä tiedot käyttämällä SD-korttia

Tietojen synkronoiminen käyttämällä Google-tiliä

Voit siirtää tietoja synkronoimalla ne Google-tilin kanssa. Varmuuskopioi ensin tiedot Googlen palvelimella vanhasta puhelimesta käyttämällä Google-tiliäsi. Aseta sitten sama Google-tili uuteen laitteeseesi. Tapoja on useita sen mukaan, mitä sisältöä varmuuskopioidaan ja synkronoidaan.

• Gmail, Kalenteri, Yhteystiedot: Kirjaudu samalle Google-tilille, jota käytit vanhassa laitteessa. Sen jälkeen Gmail, Kalenteri ja Yhteystiedot synkronoidaan automaattisesti Google-tilisi kanssa.
    • Kuva (valokuva), video: Varmuuskopioi tiedot vanhasta laitteesta Googlen palvelimelle käyttämällä Googlen Kuvat-sovellusta. Synkronoi sitten Google-tilisi kanssa uudessa laitteessa.
    • Sovellukset, asetukset, puheluhistoria: Varmuuskopioi automaattisesti käyttämällä vanhan laitteen Google Drivea. Synkronoi sitten Google-tilisi kanssa uudessa laitteessa.
    • Musiikki- ja muut asiakirjatiedostot: Varmuuskopioi mediatiedostot manuaalisesti vanhasta laitteesta käyttämällä Google Drivea. Synkronoi sitten Google-tilisi kanssa uudessa laitteessa.

Lisätietoja on kohdassa Varmuuskopiointi ja synkronointi Google-tilin kanssa .

Tietojen siirtäminen käyttämällä tietokonetta

Jos laitteeseen on tallennettu suuri määrä tietoja, voit siirtää ne käyttämällä tietokonetta. Lisätietoja on kohdassa Tietojen varmuuskopioiminen ja siirtäminen käyttämällä tietokonetta.

Tietojen siirtäminen käyttämällä SD-korttia

Voit siirtää mediatiedostoja ja yhteystietoja käyttämällä SD-korttia. Lisätietoja on kohdassa Tietojen varmuuskopioiminen ja siirtäminen käyttämällä muistikorttia .