TalkBack

TalkBack on näytönlukija heikkonäköisille käyttäjille. TalkBack kertoo Android-laitteen tapahtumat ja toiminnot puhuttuna. TalkBack kuvailee käyttöliittymää ja kertoo ääneen ohjelmistovirheet, ilmoitukset ja viestit.

TalkBack-toiminnon ottaminen käyttöön

1. Etsi ja napauta Asetukset > Esteettömyys > TalkBack.
    2. Napauta kytkintä ja napauta sitten OK.

Huomautus

Voit muuttaa TalkBack-toiminnon puhe-, palaute- ja kosketusasetuksia napauttamalla Asetukset ja napauttamalla sitten näyttöä kahdesti.

Vihje

TalkBack käynnistää opetusohjelman heti, kun ominaisuus otetaan käyttöön. Voit sulkea opetusohjelman napauttamalla (Paluupainike) ja napauttamalla sitten näyttöä kaksi kertaa.

TalkBack-toiminnon poistaminen käytöstä

1. Etsi ja napauta Asetukset. Napauta sitten mitä tahansa näytön kohtaa kahdesti.
    2. Selaa luetteloa, etsi ja napauta Esteettömyys ja napauta sitten mitä tahansa näytön kohtaa kahdesti.
    3. Selaa luetteloa, etsi ja napauta TalkBack ja napauta sitten mitä tahansa näytön kohtaa kahdesti.
    4. Napauta toiminnon käytössä / ei käytössä -kytkintä ja napauta sitten mitä tahansa näytön kohtaa kahdesti.
    5. Napauta OK ja napauta sitten mitä tahansa näytön kohtaa kahdesti.