Kytkinkäyttö

Kytkinkäyttö-toiminnon ansiosta voit käyttää laitettasi monien erilaisten kytkimien kanssa. Kytkin on laite, jolla lähetetään näppäinpainallussignaali Android-laitteeseesi. Tällaisista laitteista on apua käyttäjille, joilla on erilaisia fyysisiä rajoitteita. Lisätietoja Kytkinkäyttö-toiminnon käytöstä on kohdassa Asetukset > Esteettömyys > Kytkinkäyttö > Asetukset > Ohje ja palaute.

Kytkinkäytön ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

1. Etsi ja napauta Asetukset > Esteettömyys > Kytkinkäyttö.
    2. Ota toiminto käyttöön tai pois käytöstä napauttamalla kytkintä ja napauta sitten OK.
    3. Noudata näytön ohjeita ja napauta sitten VALMIS.