Laitteen ensimmäinen käynnistyskerta

Suosittelemme, että akkua ladataan vähintään 30 minuuttia, ennen kuin laitteeseen kytketään ensimmäisen kerran virta. Laitetta voi käyttää latauksen aikana. Lisätietoja lataamisesta on kohdassa Laitteen lataaminen.

Kun käynnistät laitteen ensimmäisen kerran, asennusopas auttaa sinua määrittämään perusasetukset, mukauttamaan laitetta ja kirjautumaan sisään joillekin tileille (esimerkiksi Google™-tilille).

Laitteen käynnistäminen

1. Paina virtapainiketta pitkään, kunnes laite värisee.
    2. Anna SIM-kortin PIN-koodi pyydettäessä ja napauta sitten (Valmis-kuvake).
    3. Odota hetki, että laite käynnistyy.

Vihje

SIM-kortin ensimmäisen PIN-koodin toimittaa verkko-operaattorisi, mutta voit vaihtaa sen myöhemmin Asetukset-valikossa. Jos haluat korjata SIM-kortin PIN-koodia antaessasi tekemäsi virheen, napauta (Askelpalautinkuvake).

Laitteen sammuttaminen

1. Paina virtapainiketta pitkään, kunnes asetusvalikko avautuu.
    2. Napauta Katkaise virta.

Huomautus

Laitteen sammuminen saattaa kestää jonkin aikaa.