SIM-kortin suojaus

Voit lukita jokaisen laitteessa käytettävän SIM-kortin PIN-koodilla. Kun SIM-kortti on lukittu, korttiin yhdistetty liittymä suojataan väärinkäytöksiltä. Tämä tarkoittaa sitä, että PIN-koodi on annettava aina laitteen käynnistyksen yhteydessä.

Jos annat PIN-koodin väärin liian monta kertaa, SIM-korttisi lukitaan. Tässä tapauksessa sinun on annettava PUK-koodi ja määritettävä sitten uusi PIN-koodi. Saat PIN- ja PUK-koodin verkko-operaattoriltasi.

SIM-kortin lukituksen määrittäminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Lisäasetukset > SIM-kortin lukitus.
    2. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti.
    3. Ota käyttöön napauttamalla Lukitse SIM-kortti-kytkintä.
    4. Anna SIM-kortin PIN-koodi ja napauta OK. SIM-kortin lukitus on nyt käytössä. Sinua pyydetään antamaan PIN-koodi aina, kun käynnistät laitteen uudelleen.

SIM-kortin PIN-koodin vaihtaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Lisäasetukset > SIM-kortin lukitus.
    2. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti.
    3. Napauta Vaihda SIM-kortin PIN-koodi.
    4. Anna vanhan SIM-kortin PIN-koodi ja napauta OK.
    5. Anna uuden SIM-kortin PIN-koodi ja napauta OK.
    6. Anna uuden SIM-kortin PIN-koodi uudelleen ja napauta OK.

Estetyn SIM-kortin lukituksen poistaminen PUK-koodilla

1. Anna PUK-koodi ja napauta (Valmis-kuvake).
    2. Anna uusi PIN-koodi ja napauta (Valmis-kuvake).
    3. Anna uusi PIN-koodi uudelleen ja napauta (Valmis-kuvake).

Huomautus

Jos annat virheellisen PUK-koodin liian monta kertaa, sinun täytyy pyytää uusi SIM-kortti verkko-operaattoriltasi.