Laitteen mykistäminen Ei saa häiritä -tilan avulla

Jos haluat mykistää äänet ja rajoittaa värinää sekä visuaalisia ilmoituksia tilanteissa, joissa et halua sinua häirittävän (esimerkiksi yöllä), ota käyttöön Älä häiritse -tila.

Asetusvaihtoehdot

• Ilmoitukset
    • Poikkeukset
    • Kesto
    • Ota käyttöön automaattisesti

Älä häiritse-toiminnon aktivoiminen tai aktivoinnin poistaminen

1. Avaa pika-asetuspaneeli vetämällä tilariviä alaspäin kahdella sormella.
    2. Napauta (Ei saa häiritä -kuvake).

Automaattiset säännöt

Voit ottaa Älä häiritse -tilan käyttöön tiettyinä aikoina tai tiettyjen tapahtumien yhteydessä määrittämällä automaattisia sääntöjä.

Automaattisen säännön määrittäminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Älä häiritse > Ota käyttöön automaattisesti.
    2. Napauta automaattista sääntöä, esimerkiksi Nukkuminen.
    3. Määritä aika ja toiminta tarpeen mukaan. Voit muuttaa säännön nimeä napauttamalla (Muokkauskuvake).
    4. Ota sääntö käyttöön napauttamalla kytkintä.

Vihje

Jos haluat luoda uuden säännön, napauta Lisää sääntö ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Ilmoitusäänen asettaminen, kun Älä häiritse -tila on aktivoitu

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Älä häiritse.
    2. Napauta Ilmoitukset.
    3. Valitse asetus.

Poikkeuksien määrittäminen Älä häiritse-tilassa

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Älä häiritse.
    2. Napauta vaihtoehtoja kohdassa Poikkeukset.
    3. Aktivoi yksi tai useampi vaihtoehto napauttamalla kytkimiä.

Älä häiritse-tilan käytöstä poistamisajan asettaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Älä häiritse.
    2. Napauta Kesto.
    3. Valitse asetus ja napauta OK. Voit säätää tunteja napauttamalla + tai -.