Mobiilidatayhteyden jakaminen

Mobiilidatayhteyden voi jakaa muiden laitteiden kanssa useilla tavoilla.

• Siirrettävä tukiasema: voit jakaa mobiilidatayhteyden jopa 10 laitteen kanssa Wi-Fi-yhteyden kautta samanaikaisesti.
    • Siirrettävä One-touch-tukiasema: voit aloittaa mobiiliyhteyden jakamisen Wi-Fi-yhteyden avulla koskettamalla laitteet yhteen.
    • Internetin jakaminen USB:n kautta: voit jakaa mobiilidatayhteyden yhden tietokoneen kanssa USB-kaapelilla.
    • Jaettu Bluetooth-yhteys: voit jakaa mobiilidatayhteyden jopa neljän laitteen kanssa Bluetooth-yhteyden kautta.

Datayhteyden jakaminen USB-kaapelilla

1. Liitä laite tietokoneeseen USB-kaapelilla.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Hotspot ja yhteyden jako.
    3. Napauta Internetin jakaminen USB:n kautta-kytkintä ja napauta sitten pyydettäessä OK. (USB-jakamisen kuvake) näkyy tilarivillä, kun yhteys on muodostettu.
    4. Kun haluat lopettaa datayhteyden jakamisen, napauta Internetin jakaminen USB:n kautta-kytkintä tai irrota USB-kaapeli.

Huomautus

Laitteen datayhteyttä ja SD-korttia ei voi jakaa USB-kaapelin kautta samanaikaisesti.

Mobiiliyhteyden jakaminen yhden kosketuksen siirrettävällä One-touch-tukiasemalla

1. Varmista, että molempien laitteiden NFC-toiminto on käytössä ja että molemmat näytöt ovat päällä.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Hotspot ja yhteyden jako.
    3. Napauta Siirrettävä One-touch-tukiasema.
    4. Pidä laitteita yhdessä siten, että niiden NFC-tunnistusalueet koskettavat toisiaan, ja napauta sitten YHDISTÄ.

Huomautus

Tämä toiminto toimii vain laitteissa, jotka tukevat myös NFC Wi-Fi -verkkosidontaa.

Mobiilidatayhteyden jakaminen toisen Bluetooth-laitteen kanssa

1. Varmista, että laitteesi ja haluamasi Bluetooth-laitteen välille on muodostettu laitepari ja että mobiilidatayhteys on käytössä laitteessasi.
    2. Laite: Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Hotspot ja yhteyden jako. Ota toiminto käyttöön napauttamalla Jaettu Bluetooth-yhteys-kytkintä.
    3. Bluetooth-laite: Määritä laite siten, että se saa verkkoyhteyden Bluetoothin kautta. Jos laite on tietokone, määritä asetukset soveltuvien ohjeiden mukaisesti. Jos laitteen käyttöjärjestelmä on Android, napauta laiteparin muodostaneen laitteen nimen vieressä olevaa asetuskuvaketta kohdassa Asetukset > Laiteyhteys > Aiemmin liitetyt laitteet ja napauta sitten Internetyhteys-kytkintä.
    4. Laite: Odota, että (Bluetooth-verkkosidonnan kuvake) ja (Bluetooth-verkkosidonnan kuvake) tulevat näkyviin tilariville. Asennus on valmis, kun nämä kuvakkeet tulevat näkyviin.
    5. Poista toiminto käytöstä napauttamalla Jaettu Bluetooth-yhteys-kytkintä uudelleen.

Huomautus

Jaettu Bluetooth-yhteys-toiminto poistetaan käytöstä aina, kun sammutat laitteesi tai poistat Bluetooth-toiminnon käytöstä.

Laitteen käyttäminen mobiilitukiasemana

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Hotspot ja yhteyden jako.
    2. Napauta Siirrettävä tukiasema > Määritä tukiasema.
    3. Anna Verkon nimi -tiedot.
    4. Valitse suojaustyyppi napauttamalla Suojaus-kenttää. Anna salasana tarvittaessa.
    5. Napauta TALLENNA.
    6. Ota toiminto käyttöön napauttamalla luettelon yläosassa olevaa kytkintä.
    7. Vahvista pyydettäessä napauttamalla OK. (Verkkosidonnan kuvake) näkyy tilarivillä, kun mobiilitukiasema on käytössä.
    8. Jos haluat lopettaa datayhteyden jakamisen Wi-Fi-yhteyden kautta, poista toiminto käytöstä napauttamalla Siirrettävä tukiasema-kytkintä.

Mobiilitukiaseman nimeäminen uudelleen ja suojaaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Hotspot ja yhteyden jako.
    2. Napauta Siirrettävä tukiasema > Määritä tukiasema.
    3. Anna Verkon nimi -tiedot.
    4. Valitse suojaustyyppi napauttamalla Suojaus-kenttää. Anna salasana tarvittaessa.
    5. Napauta TALLENNA.