Mobiiliverkkojen valitseminen

Laite vaihtaa matkapuhelinverkkoa automaattisesti riippuen siitä, mitkä mobiiliverkot ovat käytettävissä siellä, missä olet. Voit myös määrittää laitteen manuaalisesti käyttämään tiettyä mobiiliverkkotilaa. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, tämä koskee molempia SIM-kortteja.

Tilarivin tilakuvakkeet vaihtelevat yhdistetyn verkon tyypin tai tilan mukaan. Eri tilakuvakkeet on kuvattu kohdassa Tilakuvakkeet.

Verkkotilan valitseminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Mobiiliverkko.
    2. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti.
    3. Napauta Lisäasetukset > Ensisijainen verkko ja valitse sitten verkkotila.

Huomautus

Jos laitteessa on kaksi SIM-korttia, LTE voidaan valita vain toiselle SIM-kortille.

Toisen verkon valitseminen manuaalisesti

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Mobiiliverkko.
    2. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti.
    3. Poista käytöstä napauttamalla Lisäasetukset > Valitse verkko automaattisesti -kytkintä ja napauta sitten Verkko.
    4. Valitse verkko.

Huomautus

Jos valitset verkon manuaalisesti, laite ei hae muita verkkoja, vaikka siirryt pois manuaalisesti valitun verkon alueelta.

Verkon automaattivalinnan käyttöön ottaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Mobiiliverkko.
    2. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti.
    3. Ota käyttöön napauttamalla Lisäasetukset > Valitse verkko automaattisesti-kytkintä.