Tarkkuus ja muisti

Se, kuinka paljon kuvia ja videoita voit tallentaa, riippuu käyttämästäsi tarkkuudesta (megapikseleistä) ja videoiden pituudesta.

Suurella tarkkuudella kuvatut kuvat ja videot vievät paljon muistia, joten muista, että alhaisempi tarkkuus voi soveltua paremmin päivittäiseen käyttöön.

Muistin tila kannattaa tarkistaa silloin tällöin. Kun muisti on täynnä, voit vapauttaa muistia siirtämällä kuvia ja videoita toiseen tallennuslaitteeseen. Katso Varmuuskopiointi ja synkronointi Google-tilin kanssa .

Kamera-asetusvalikon Tietojen säilytys -asetuksella voit valita, tallennetaanko kuvat ja videot laitteesi sisäiseen muistiin vai SD-kortille.

Tarkkuuden vaihtaminen

1. Kun käytät kameraa, napauta (Asetuskuvake).
    2. Napauta Valokuvan koko tai Videon koko.
    3. Valitse tarkkuus ja sulje asetusvalikko. Asetus tallennetaan valitulle kuvaustilalle.

Vihje

Voit määrittää kunkin kuvaustilan tarkkuuden erikseen.