Näyttönäppäimistöt

Laitteessasi on monia valmiiksi asennettuja näppäimistöjä.

Huomautus

Oletusnäppäimistö saattaa riippua alue- tai kieliasetuksistasi. Kaikki näppäimistöjä ei välttämättä ole saatavilla alueellasi.

SwiftKey®-näppäimistö

Voit kirjoittaa tekstiä näyttönäppäimistöllä napauttamalla kutakin kirjainta erikseen tai voit käyttää SwiftKey-kirjoitustoimintoa, jolla voit kirjoittaa sanoja liu'uttamalla sormea kirjaimesta toiseen.

1 Näytä numerot ja erikoismerkit
    2 Vaihda pieniin kirjaimiin, isoihin alkukirjaimiin tai kokonaan isoihin kirjaimiin
    3 Käytä emojeita
    4 Lisää pilkku
    5 Lisää välilyönti
    6 Lisää toimialueen nimi
    7 Lisää välimerkki
    8 Poista
    9 Tee rivinvaihto

Vihje

• Kun haluat lisätä pisteen, kaksoisnapauta välilyöntinäppäintä, kun olet kirjoittanut sanan.
    • Lisätietoja SwiftKey-toiminnosta on kohdassa https://swiftkey.com/.

Näyttönäppäimistön vaihtaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Järjestelmä > Kielet ja syöttötapa > Näyttönäppäimistö.
    2. Ota näppäimistö käyttöön tai pois käytöstä napauttamalla Hallinnoi näppäimistöjä ja napauttamalla sitten kytkintä.

Tekstin kirjoittaminen elesyöttötoiminnon avulla

1. Kun näyttönäppäimistö on näkyvissä, kirjoita haluamasi sana liu'uttamalla sormeasi kirjaimesta toiseen.
    2. Kun olet kirjoittanut sanan, nosta sormi ylös. Sanaa ehdotetaan koskettamiesi kirjainten perusteella.
    3. Jos haluamasi sana ei tule näkyviin, saat näkyviin muita vaihtoehtoja napauttamalla (Askelpalautinkuvake). Niistä voit sitten valita haluamasi. Jos toivomaasi vaihtoehtoa ei tule näkyviin, poista koko sana ja piirrä se uudelleen tai kirjoita sana napauttamalla kutakin kirjainta erikseen.