Liikkuvat kohteet

Ajoitus on erittäin tärkeää liikkuvia kohteita kuvattaessa ja videoitaessa.

Objektin seuranta-ominaisuus voi seurata liikkuvaa kohdetta automaattisesti.

Kun kuvaat videoita, SteadyShot™ kompensoi kameran liikkeitä ja pitää kuvan vakaana.

Liikkuvien kohteiden kuvaaminen

• Yritä olla seuraamatta kohdetta. Etsi sen sijaan kohta, jossa kohde kulkee edestäsi.
    • Liikkeen voi yrittää pysäyttää muuttamalla valotusta. Se tehdään käyttämällä nopeampaa suljinnopeutta tai suurempaa ISO-arvoa.

Kohteen seuraaminen

1. Kun käytät pääkameraa, napauta (Asetuskuvake).
    2. Ota käyttöön napauttamalla Objektin seuranta-kytkintä.
    3. Sulje asetusvalikko. Asetus tallennetaan.
    4. Valitse seurattava kohde koskettamalla sitä etsimessä.
    5. Ota kuva tai tallenna video napauttamalla suljinpainiketta.

Vakaan videon kuvaaminen

1. Valitse (Tallennuskuvake) sipaisemalla näyttöä, kun käytät kameraa.
    2. Napauta (Asetuskuvake).
    3. Ota käyttöön napauttamalla SteadyShot™-kytkintä.
    4. Sulje asetusvalikko. Asetus tallennetaan.
    5. Tallenna video napauttamalla suljinpainiketta.