Laitteen suojauksen varmistaminen

Laitteessasi on erilaisia suojaustapoja: suosittelemme niiden käyttöä, sillä ne suojaavat laitettasi, jos se katoaa tai varastetaan.

Huomautus

Kun otat käyttöön jonkin suojaustavan, on erittäin tärkeää, että muistat sille määrittämäsi tiedot.

Näyttölukko

Määritä laitteelle turvallinen näyttölukitus, jonka avaamiseen vaaditaan PIN-koodi, salasana, kuvio tai sormenjälki ja jolla estetään muita käyttämästä laitetta luvattomasti. Kun otat näyttölukon käyttöön, näyttöä ei voi avata tai sisältöä poistaa Poista kaikki tiedot (palauta tehdasasetukset) -toimintoa käyttämällä ilman näyttölukon tietojen antamista.

Etsi laitteeni

Etsi oma laite -palvelun avulla voit tarkistaa laitteen sijainnin, lukita laitteen, avata laitteen lukituksen ja poistaa kadonneen laitteen sisällön etäyhteydellä. Kun olet kirjautunut Google-tilillesi, Etsi oma laite on oletusarvoisesti käytössä.

SIM-kortin lukitus

Lukitse SIM-kortit PIN-koodilla liittymätilauksen luvattoman käytön estämiseksi. PIN-koodi täytyy antaa aina, kun laite käynnistetään uudelleen.

IMEI-numero

Säilytä IMEI-numerosi hyvässä tallessa. Jos laitteesi varastetaan, jotkin operaattorit voivat tämän numeron avulla estää laitetta käyttämästä verkkoa maassasi tai alueellasi.

Varmuuskopiointi

Varmuuskopioi laitteesi sisältö siltä varalta, että laite hajoaa, katoaa tai varastetaan.