Puheluiden soittaminen

Voit soittaa puhelun valitsemalla numeron manuaalisesti tai etsimällä numeroita yhteystietoluettelosta ja puhelulokeista nopeasti Smart Dial -toiminnolla. Voit soittaa videopuhelun laitteen Duo-videokeskustelusovelluksella.

Kahden SIM-kortin käyttäjät voivat määrittää SIM-oletuskortin puheluita varten tai valita SIM-kortin aina soittaessaan puhelun. Valitse haluamasi vaihtoehto etsimällä ja napauttamalla Asetukset > Verkko ja internet > Lisäasetukset > Kaksois-SIM > Puhelut.

Puheluiden soittamisen yleiskuvaus

1 Näytä älykäs valinta ja vaihtoehdot
    2 Poista
    3 Valintapaneeli
    4 Soittopainike

Valintapaneelin avaaminen

1. Etsi (Puhelinkuvake) ja napauta sitä.
    2. Jos valintapaneeli ei tule näkyviin, napauta (Valintapaneelin kuvake).

Puhelinnumeron valinta

1. Etsi (Puhelinkuvake) ja napauta sitä.
    2. Jos puheluloki on näkyvissä, tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla (Valintapaneelin kuvake).
    3. Anna puhelinnumero ja napauta (Soittopainike).
    4. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti pyydettäessä.

Puhelun soittaminen Smart Dial -toiminnon avulla

1. Etsi ja napauta (Puhelinkuvake).
    2. Jos puheluloki tulee esiin, tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla (Valintapaneelin kuvake).
    3. Kirjoita näppäimistöllä haluamaasi yhteystietoa vastaavat numerot tai kirjaimet. Kun kirjoitat kirjaimia tai numeroita, näyttöön tulee luettelo mahdollisista vaihtoehdoista.
    4. Napauta yhteystietoa, jolle haluat soittaa.
    5. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti pyydettäessä.

Ulkomaanpuhelun soittaminen

1. Etsi ja napauta (Puhelinkuvake). Puheluloki tulee näkyviin.
    2. Tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla (Valintapaneelin kuvake).
    3. Paina 0-näppäintä pitkään, kunnes +-merkki tulee näkyviin.
    4. Anna maatunnus, suuntanumero (ilman etunollaa) ja puhelinnumero. Napauta sitten (Soittopainike).
    5. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti pyydettäessä.

Suoravalintanumeron lisääminen aloitusnäyttöön

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, paina tyhjää kohtaa pitkään.
    2. Napauta mukautusvalikossa Widgetit.
    3. Selaa sovellusluetteloa ja valitse Puhelu.
    4. Valitse yhteystieto ja numero, jota haluat käyttää suoravalintanumerona.

Puhelinnumeron näyttäminen tai piilottaminen puheluita soitettaessa

1. Etsi ja napauta (Puhelinkuvake).
    2. Napauta (Valikkokuvake) > Asetukset.
    3. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, napauta Puhelutilit ja valitse SIM-kortti. Jos sinulla on yhden SIM-kortin laite, napauta Puhelut.
    4. Napauta Lisäasetukset > Soittajan tunnus ja valitse haluamasi vaihtoehto.

Huomautus

Kaikki operaattorit eivät ehkä tarjoa tätä toimintoa.