Suurennus

Suurennus-toiminnon avulla voit lähentää näytön osia napauttamalla jotakin kosketusnäytön aluetta kolme kertaa peräkkäin.

Suurennuksen käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Esteettömyys > Suurennus.
    2. Ota toiminto käyttöön valitsemalla vaihtoehto ja napauttamalla kytkintä.

Alueen suurentaminen ja panorointi näytössä

1. Varmista, että Suurennus on käytössä.
    2. Jos haluat suurentaa alueen väliaikaisesti, napauta näyttöä kolme kertaa tai napauta ensin (Suurennuskuvake) ja napauta sitten näyttöä. Tämä riippuu valitusta suurennusasetuksesta.
    3. Voit siirtää aluetta vetämällä sitä vähintään kahdella sormella.
    4. Voit poistua zoomaustilasta napauttamalla aluetta kolme kertaa tai napauttamalla uudelleen (Suurennuskuvake).

Vihje

Joissain sovelluksissa voit zoomata myös nipistyseleellä.