Musiikin kuunteleminen

Musiikki-sovelluksella voit kuunnella suosikkimusiikkiasi.

Musiikkisoittimen yleiskuvaus

1 Pienennä koko näytön soitin
    2 Hae kaikkia laitteeseen tallennettuja kappaleita
    3 Näytä toistojono
    4 Näytä valikkovaihtoehdot
    5 Kansikuva (jos saatavilla)
    6 Lisää kappale suosikiksi tai poista se suosikeista
    7 Parhaillaan soivan kappaleen kulunut aika
    8 Lisää kappale soittolistaan
    9 Edistymisilmaisin – siirry eteen- tai taaksepäin vetämällä tai napauttamalla viivaa
    10 Parhaillaan soivan kappaleen kokonaispituus
    11 Toista nykyinen kappale tai toistojonon kaikki kappaleet uudelleen
    12 Voit siirtyä toistojonon seuraavaan kappaleeseen napauttamalla; pitkällä napautuksella voit siirtyä eteenpäin nykyisessä kappaleessa
    13 Toista tai keskeytä kappale
    14 Siirry nykyisen tai edellisen kappaleen alkuun napauttamalla tai kaksoisnapauttamalla; kelaa nykyistä kappaletta taaksepäin koskettamalla pitkään
    15 Toista toistojonon kappaleita satunnaistoistolla

Vihje

Kohteen (Edellinen-painike) käyttäminen kappaleen toiston aikana.

• Napauta painiketta toiston ensimmäisen 5 sekunnin aikana, kun haluat palata edelliseen kappaleeseen.
    • Kun toisto on kestänyt yli 5 sekuntia, napauta painiketta, kun haluat palata nykyisen kappaleen alkuun, tai kaksoisnapauta sitä, kun haluat palata edelliseen kappaleeseen.

Musiikin aloitusnäyttö

1 Avaa Musiikki-valikko
    2 Näet sisältöä vierittämällä näyttöä ylös- tai alaspäin
    3 Aloita toistojonon kappaleiden toistaminen napauttamalla
    4 Toista kaikki kappaleet satunnaistoistotilassa
    5 Siirry musiikkisoittimen näyttöön

Huomautus

Et välttämättä voi kuunnella tekijänoikeussuojattuja kohteita. Varmista, että sinulla on tarvittavat oikeudet käytettävään sisältöön.

Musiikkitietojen muokkaaminen ja kansikuvien lataaminen

1. Kun kappale soi Musiikki-sovelluksessa, napauta kansikuvaa soittimen näytössä ja napauta sitten Muokkaa musiikkitietoja.
    2. Muokkaa tietoja haluamallasi tavalla.
    3. Jos haluat asettaa tai ladata kansikuvan, napauta (Muokkauskuvake) ja valitse sitten haluamasi vaihtoehto.
    4. Kun olet valmis, napauta TALLENNA.

Musiikki-sovelluksen pienentäminen

• Kun kappale soi, siirry napauttamalla (Kotipainike) kohtaan Aloitusnäyttö. Musiikki-sovellus jää soimaan taustalle.

Musiikki-sovelluksen avaaminen sen soidessa taustalla

• Kun kappale soi taustalla, vedä tilariviä alaspäin ja napauta sitten Musiikki-ilmoitusta.
    • Voit myös etsiä kohdan (Musiikkikuvake) ja napauttaa sitä.