account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Aloitusnäyttö

    Aloitusnäyttö on laitteen käytön aloituspiste. Se muistuttaa tietokoneen työpöytää. Aloitusnäytön ruutujen määrä näytetään palkkina aloitusnäytön alaosassa. Palkin sijainti osoittaa tällä hetkellä näytettävän ruudun.

    Aloitusnäyttöön siirtyminen

    • Napauta (Kotipainike).

    Aloitusnäytön selaaminen

    Aloitusnäytön kierron salliminen

    1. Kosketa pitkään tyhjää kohtaa aloitusnäytössä, kunnes asetusvalikko avautuu.
    2. Napauta Kotiasetukset.
    3. Napauta Salli aloitusnäytön kiertäminen-kytkintä.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero