IMEI-numeroiden tarkistaminen

Laitteellasi on yksi tai kaksi yksilöllistä tunnistenumeroa, joita kutsutaan IMEI-numeroiksi tai tuotetunnuksiksi. Pidä nämä numerot tallessa. Saatat tarvita niitä, jos laitteesi varastetaan tai kun otat yhteyttä tukeen.

IMEI-numeroiden tarkistaminen valintapaneelin avulla

1. Etsi ja napauta (Puhelinkuvake).
    2. Napauta (Valintapaneelin kuvake).
    3. Näppäile valintapaneelissa *#06#. IMEI-numerot näytetään automaattisesti.

IMEI-numeroiden tarkistaminen lokeron merkinnästä

1. Vedä SIM- ja muistikortin pidike ulos.
    2. Vedä merkintää ulospäin kynnellä. IMEI-numerot on merkitty siihen.