Äänentoiston parantaminen

Voit parantaa laitteesi ääntä ottamalla manuaalisesti käyttöön yksittäisiä ääniasetuksia, kuten taajuuskorjaimen tai tilaäänet. Voit ottaa käyttöön dynaamisen normalisoinnin, joka minimoi erot kappaleiden ja videoiden äänenvoimakkuuksien välillä.

Pakattujen musiikkitiedostojen laadun parantaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    2. Ota DSEE HX -toiminto käyttöön napauttamalla kytkintä.

Huomautus

Suuren tarkkuuden ääntä tukevat langalliset kuulokkeet tarvitaan äänen toistamiseksi suuren tarkkuuden ääntä vastaavalla laadulla.

Äänentoiston parantaminen automaattisesti

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    2. Ota ClearAudio+ -toiminto käyttöön napauttamalla kytkintä.

Ääniasetusten säätäminen manuaalisesti taajuuskorjaimella

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    2. Jos toiminto ClearAudio+ tai DSEE HX on käytössä, poista se käytöstä napauttamalla kytkintä.
    3. Napauta Äänitehosteet > Taajuuskorjain.
    4. Jos haluat säätää ääniä manuaalisesti, vedä taajuusaluepainikkeita. Jos haluat valita jonkin valmiin asetuksen, napauta (Lisää asetuksia -kuvake), valitse haluamasi asetus ja vahvista valinta napauttamalla OK.

Vihje

Äänentoistoasetusten manuaalinen säätö ei vaikuta puheviestintäsovelluksiin. Esimerkiksi puheluiden äänenlaatu ei muutu.

Surround-äänten käyttöönotto

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset > Äänitehosteet > Surround-ääni.
    2. Tuo haluamasi asetus esiin sipaisemalla vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten (Paluupainike). Näytetty asetus otetaan käyttöön.

Äänenvoimakkuuserojen minimointi Dynaaminen normalisointi -toiminnolla

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    2. Jos DSEE HX on käytössä, poista se käytöstä napauttamalla kytkintä.
    3. Ota Dynaaminen normalisointi -toiminto käyttöön napauttamalla kytkintä.