Kello

Voit määrittää yhden tai useamman herätyksen/hälytyksen ja käyttää hälytysäänenä mitä tahansa laitteeseen tallennettua äänitiedostoa. Herätys/hälytys ei kuulu, jos laite on sammutettu.

Näkyvissä oleva herätyksen/hälytyksen aikamuoto on sama kuin yleisiin aika-asetuksiin valitsemasi muoto (12-tuntinen tai 24-tuntinen).

Kellon yleiskuvaus

1

Siirry Herätys-välilehteen

2

Siirry Kello-välilehteen

3

Siirry Ajastin-välilehteen

4

Siirry Ajanotto-välilehteen

5

Näytä nykyisen välilehden valikkovaihtoehdot

6

Lisää maailmankello

Uuden herätyksen tai hälytyksen määrittäminen

1. Etsi ja napauta Kello > Herätys.
    2. Napauta (Lisää kohde -kuvake).
    3. Valitse haluamasi arvo.
    4. Napauta OK.

Vihje

Muokkaa herätystä tai hälytystä napauttamalla (Lisää asetuksia -kuvake).

Torkutuksen sammuttaminen

• Kun hälytys tai herätys soi, napauta TORKUTA.

Herätyksen tai hälytyksen sammuttaminen sen soidessa

• Kun hälytys tai herätys soi, napauta HYLKÄÄ.

Vihje

Voit sammuttaa torkkuherätyksen avaamalla ilmoituspaneelin tilariviä alaspäin vetämällä ja napauttamalla sitten HYLKÄÄ.

Herätys- tai hälytysajan muokkaaminen

1. Etsi ja napauta Kello > Herätys ja napauta sitten muokattavan herätyksen tai hälytyksen kohdalla (Lisää asetuksia -kuvake).
    2. Napauta kellonaikaa, valitse haluamasi arvot ja napauta sitten OK.

Herätyksen käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

• Etsi ja napauta Kello > Herätys, napauta kytkintä.

Hälytyksen tai herätyksen poistaminen

• Etsi ja napauta Kello > Herätys, napauta sitten (Lisää asetuksia -kuvake) poistettavan herätyksen tai hälytyksen kohdalla ja napauta sitten Poista.

Herätysten ja hälytysten muokkaaminen

1. Etsi ja napauta Kello > Herätys.
    2. Napauta (Valikkokuvake) ja napauta sitten Asetukset.
    3. Valitse ja aseta haluamasi vaihtoehto.

Herätysäänen määrittäminen

1. Etsi ja napauta Kello > Herätys ja napauta sitten muokattavan herätyksen tai hälytyksen kohdalla (Lisää asetuksia -kuvake).
    2. Napauta (Herätysääni-kuvake) ja valitse haluamasi vaihtoehto. Voit myös napauttaa Lisää uusi ja valita jonkin musiikkitiedoston.
    3. Napauta (Paluupainike). Asetus tallennetaan.

Toistuvan herätyksen/hälytyksen määrittäminen

1. Etsi ja napauta Kello > Herätys ja napauta sitten (Lisää asetuksia -kuvake) muokattavan herätyksen tai hälytyksen kohdalla.
    2. Napauta Toista uudelleen -valintaruutua.
    3. Valitse haluamasi päivät.

Herätyksen asettaminen värisemään

1. Etsi ja napauta Kello > Herätys ja napauta sitten muokattavan herätyksen tai hälytyksen kohdalla (Lisää asetuksia -kuvake).
    2. Napauta Värinä -valintaruutua.

Herätyksen nimen asettaminen

1. Etsi ja napauta Kello > Herätys ja napauta sitten muokattavan herätyksen tai hälytyksen kohdalla (Lisää asetuksia -kuvake).
    2. Napauta Nimi ja kirjoita nimi.
    3. Napauta OK.