Kalenteri

Arrow left Xperia 10 – tuen yleiskatsaus

Kalenteri-sovelluksella voit hallita ajankäyttöäsi.

Jos olet kirjautunut vähintään yhteen kalentereita sisältävään verkkotiliin, esimerkiksi Google-tiliin, ja synkronoinut laitteesi tilin kanssa, näiden tilien kalenteritapahtumat näkyvät myös Kalenteri-sovelluksessa. Voit valita, mitkä kalenterit haluat integroida yhdistettyyn kalenterinäkymään.

Kun tapaamisen aika lähestyy, laite toistaa ilmoitusäänen muistutukseksi. Lisäksi (Kalenteri-ilmoituskuvake) tulee näkyviin tilariville.

Kalenterin yleiskuvaus

1

Määritä asetukset ja valitse näkymätyyppi sekä kalenterit, jotka haluat näyttää.

2

Tarkista kuluvan kuukauden yleiskatsaus.

3

Palaa kuluvan päivän kohdalle.

4

Näytä valikkovaihtoehdot

5

Voit selata kalenteria vierittämällä näyttöä ylös- tai alaspäin.

Lisää kalenterimerkintä.