Numeron estäminen

Voit estää numeroita soittamasta tai lähettämästä viestejä sinulle. Voit valita estettävän numeron tallennetuista numeroista tai antaa sen manuaalisesti.

Tallennetun numeron estäminen

1. Etsi ja napauta (Puhelinkuvake).
    2. Kosketa estettävää numeroa pitkään.
    3. Napauta Estä numero ja napauta sitten ESTÄ. Tekstiviestit ja puhelut tästä numerosta estetään.

Numeron estäminen antamalla numero

1. Etsi ja napauta (Puhelinkuvake).
    2. Napauta (Valikkokuvake) > Asetukset > Soitonesto > Lisää numero.
    3. Anna puhelinnumero, jonka haluat estää, ja napauta sitten ESTÄ. Tekstiviestit ja puhelut tästä numerosta estetään.

Estetyn numeron eston poistaminen

1. Etsi ja napauta (Puhelinkuvake).
    2. Napauta (Valikkokuvake) > Asetukset > Soitonesto.
    3. Napauta (Peruutuskuvake) sen puhelinnumeron vieressä, jonka eston haluat poistaa, ja napauta sitten KUMOA ESTO. Tekstiviestit ja puhelut tästä numerosta sallitaan tästä lähtien.