Taustakuva

Laitteessasi on oletustaustakuva, mutta voit määrittää aloitusnäytön ja lukitusnäytön oman tyylisi mukaiseksi taustakuvilla, joissa on eri värejä ja kuvioita.

Voit käyttää taustakuvaa ilman, että se muuttaa muita aloitus- tai lukitusnäytön elementtejä. Elävät taustakuvat lisäävät visuaalisia tehosteita kosketusnäyttöön: näyttö muuttuu dynaamisesti, kun käytät laitetta.

Taustakuvan vaihtaminen

1. Kosketa pitkään näytön Aloitusnäyttö tyhjää kohtaa, kunnes laite värisee.
    2. Napauta Taustakuvat.
    3. Valitse taustakuva ja napauta Aseta taustakuva.
    4. Valitse asetus.

Vihje

Voit käyttää taustakuvana myös ottamaasi kuvaa. Jos et halua valita taustakuvaa annetuista vaihtoehdoista, napauta Omat valokuvat ja valitse valokuva.