Käyttöönotto – yhden SIM-kortin laite

Laitteesi tukee ainoastaan SIM-nanokortteja. Yhden SIM-kortin laitteessa voit käyttää yhtä SIM-korttia ja muistikorttia.

SIM-nanokortilla ja muistikortilla on omat paikkansa. Varmista, ettet sekoita kortteja toisiinsa.

Tietoja siitä, miten tarkistetaan, onko laite yhden vai kahden SIM-kortin laite, on kohdassa IMEI-numeroiden tarkistaminen.

Huomautus

Voit estää tietohävikit sammuttamalla laitteen tai poistamalla muistikortin käytöstä, ennen kuin vedät pidikkeen ulos ja poistat SIM-nanokortin tai muistikortin laitteesta.

Muistikortin ja SIM-nanokortin asettaminen

Huomautus

Älä leikkaa SIM-korttia, sillä se saattaa vahingoittaa laitettasi.

1. Vedä SIM- ja muistikortin pidikkeet ulos.
    2. Aseta SIM-kortti kunnolla pidikkeeseen.
    3. Aseta muistikortti kunnolla muistikorttipidikkeeseen.
    4. Työnnä pidikkeet takaisin paikoilleen varovasti siten, että ne lukittuvat paikoilleen.