Käyttöönotto – kahden SIM-kortin laite

Laitteesi tukee ainoastaan SIM-nanokortteja. Kahden SIM-kortin laitteissa voi käyttää joko kahta SIM-nanokorttia tai yhtä SIM-nanokorttia ja yhtä muistikorttia.

Kahden SIM-kortin laitteita ei ole saatavilla kaikilla markkina-alueilla tai kaikilta operaattoreilta.

Tietoja siitä, miten tarkistetaan, onko laite yhden vai kahden SIM-kortin laite, on kohdassa IMEI-numeroiden tarkistaminen.

Huomautus

Voit estää tietohävikit sammuttamalla laitteen tai poistamalla muistikortin käytöstä, ennen kuin vedät pidikkeen ulos ja poistat SIM-nanokortin (tai -kortit) tai muistikortin laitteesta.

Joko kahden SIM-nanokortin tai yhden SIM-nanokortin ja yhden muistikortin asettaminen

Huomautus

Älä leikkaa SIM-korttia, sillä se saattaa vahingoittaa laitettasi.

1. Vedä SIM- ja muistikortin pidikkeet ulos.
    2. Aseta ensisijainen SIM-kortti kunnolla SIM1-paikkaan.
    3. Aseta joko toinen SIM-kortti (SIM2) tai muistikortti kunnolla pidikkeeseen oikein päin.
    4. Työnnä pidikkeet takaisin paikoilleen varovasti siten, että ne lukittuvat paikoilleen.