Sovellusnäyttö

Sovellusnäyttö, joka avataan aloitusnäytöstä, sisältää laitteen mukana tulleet valmiiksi asennetut sovellukset ja itse lataamasi sovellukset.

Kaikkien sovellusten näyttäminen sovellusnäytössä

• Sipaise aloitusnäyttöä ylöspäin ja näytä sitten kaikki sovellukset siirtymällä sovellusnäytössä ylös- tai alaspäin.

Sovelluksen avaaminen sovellusnäytöstä

• Kun sovellusnäyttö on avoinna, etsi sovellus sipaisemalla ylöspäin ja napauta sitten sovellusta.

Sovelluksen hakeminen sovellusnäytöstä

1. Kun sovellusnäyttö on auki, napauta Hae sovelluksia.
    2. Anna haettavan sovelluksen nimi.

Sovellusten järjestäminen sovellusnäytössä

1. Kun sovellusnäyttö on auki, napauta (Valikkokuvake).
    2. Napauta Lajittele sovellukset ja valitse asetus.

Sovelluksen pikakomennon lisääminen aloitusnäyttöön

1. Siirry sovellusnäyttöön ja paina sovelluskuvaketta pitkään, kunnes laite värisee, ja vedä sitten kuvaketta ylöspäin. Aloitusnäyttö aukeaa.
    2. Vedä kuvake haluamaasi aloitusnäytön kohtaan ja nosta sitten sormesi.

Sovelluksen siirtäminen sovellusnäytössä

1. Kun sovellusnäyttö on auki, napauta (Valikkokuvake).
    2. Varmista, että Oma järjestys on valittu kohdassa Lajittele sovellukset.
    3. Paina sovellusta pitkään, kunnes laite värisee, ja vedä sovellus sitten uuteen sijaintiin.