Albumin aloitusnäytön valikko

Albumin aloitusnäytön valikossa voit selata kaikkien kuva-albumeiden sisältöä, mukaan lukien erikoistehosteiden avulla otetut kuvat ja videot. Albumi-sovelluksessa voit tehdä perustason muokkauksia ja jakaa sisältöä käyttämällä menetelmiä, kuten Bluetooth tai sähköposti.

1 Palaa Albumi-sovelluksen aloitusnäyttöön, josta näet kaiken sisällön
    2 Näytä kaikki laitteen kameralla otetut kuvat ja videot
    3 Näytä kaikki laitteen eri kansioihin tallennetut kuvat ja videot
    4 Näytä kaikki laitteeseen tallennetut videot
    5 Näytä suosikkikuvat ja -videot
    6 Näytä näkyvistä piilotetut kuvat ja videot
    7 Käynnistä Movie Creator ja katso lyhytelokuvia valokuvistasi
    8 Avaa Albumi-sovelluksen asetusvalikko
    9 Avaa verkkotuki