Asetusten käyttäminen

Voit tarkastella ja muokata laitteen asetuksia asetusvalikossa. Asetusvalikkoon pääsee sekä sovellusnäytöstä että pika-asetuspaneelista.

Laitteen asetusvalikon avaaminen sovellusnäytöstä

• Etsi ja napauta Asetukset.

Laitteen tietojen tarkistaminen

• Etsi ja napauta Asetukset > Järjestelmä > Tietoja puhelimesta.

Pika-asetuspaneelin käyttö

• Vedä tilariviä alaspäin kahdella sormella.

Pika-asetuspaneelissa näytettävien asetusten valitseminen

1. Vedä tilarivi täysin alas kahdella sormella ja napauta sitten (Muokkauskuvake).
    2. Jos haluat lisätä asetuksen pika-asetuspaneeliin, vedä ja pudota sen kuvake näytön yläosaan. Jos haluat poistaa asetuksen, vedä ja pudota sen kuvake näytön alaosaan.

Pika-asetusruudun järjestäminen uudelleen

1. Vedä tilarivi kokonaan alas ja napauta sitten (Muokkauskuvake).
    2. Kosketa kuvaketta pitkään ja siirrä se sitten haluamaasi paikkaan.

Taskulampun käyttö

1. Vedä tilariviä alaspäin kahdella sormella.
    2. Napauta (Taskulampun kuvake).