Yhdistäminen toiseen laitteeseen NFC:llä ei onnistu

• Varmista, että NFC on käytössä molemmissa laitteissa.

NFC-toiminnon käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > Yhteysasetukset .
      2. Napauta NFC -kytkintä.

• Varmista, että Xperia-laitteesi näyttö ei ole lukittu ja että se on päällä.

• Pidä Xperia-laitettasi ja toista laitetta kiinni toisissaan siten, että niiden NFC-tunnistusalueet koskettavat toisiaan, ja liikuta laitettasi hitaasti kaikkiin suuntiin. NFC-tunnistusalue on yleensä merkitty merkinnällä (N-merkki).

• Irrota laitteen kaikki suojakotelot ja vastaavat, jotta ne eivät häiritse yhteyttä.

• Varmista, ettei Xperia-laitettasi ole jo yhdistetty johonkin toiseen NFC-yhteensopivaan laitteeseen. Jos se on, katkaise tämä yhteys ja yritä sitten uudelleen muodostaa yhteys haluamaasi laitteeseen.

• Joissain tapauksissa NFC-herkkyys saattaa olla liian pieni NFC-yhteyden muodostamiseen. Tässä tapauksessa voit yhdistää laitteet NFC:n sijaan Bluetooth-yhteydellä.

Bluetooth-toiminnon ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

1. Etsi ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > Yhteysasetukset .
      2. Napauta Bluetooth .
      3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla kytkintä.

Voit ottaa Bluetooth-toiminnon käyttöön ja poistaa sen käytöstä myös pika-asetuspaneelissa.

Laiteparin muodostaminen toisen Bluetooth-laitteen kanssa

1. Varmista, että laitepariksi muodostettavan laitteen Bluetooth-toiminto on käytössä ja että laite näkyy muille Bluetooth-laitteille.
      2. Etsi ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > Yhdistä uusi laite . Käytettävissä olevien Bluetooth-laitteiden luettelo tulee esiin.
      3. Napauta Bluetooth-laitetta, jonka kanssa haluat muodostaa laiteparin.
      4. Anna tarvittaessa salasana tai vahvista sama salasana molemmissa laitteissa.

Laitteen yhdistäminen toiseen Bluetooth-laitteeseen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > Aiemmin liitetyt laitteet .
      2. Napauta sitä Bluetooth-laitetta, jonka haluat yhdistää.