Näyttö pysyy pimeänä puhelun lopettamisen jälkeen

Kun pidät Xperia-laitetta korvallasi puhelun aikana, näyttö sammutetaan kosketusnäytön tahattomien kosketusten välttämiseksi. Jos näyttö ei palaa käyttöön, kun siirrät laitteen kauemmas korvastasi, kokeile seuraavia keinoja:

• Paina virtanäppäintä kevyesti (tämä on tilapäinen ratkaisu). Jos näyttö ei palaa käyttöön, paina virtanäppäintä uudelleen.

• Tarkista, että olet poistanut uuden Xperia-laitteen näyttöä peittävän suojakalvon. Kalvo on tarkoitettu vain laitteen suojaamiseksi toimituksen aikana. Voit irrottaa sen helposti.

• Jos olet asentanut laitteeseesi näytön suojakalvon, tarkista, että se on suunniteltu nimenomaan Xperia-mallillesi. On tärkeää, että suojakalvossa on reiät oikeissa paikoissa, jotta se ei estä läheisyystunnistimen toimintaa. Voit tarkistaa oman Xperia-laitteesi läheisyystunnistimen tarkan sijainnin käyttöohjeen kuvasta.

• Sammuta laite ja käynnistä se uudelleen. Tämä sammuttaa kaikki käynnissä olevat sovellukset ja vapauttaa muistia. Joskus tämä riittää ongelman korjaamiseen.

• Laitteen päivittäminen varmistaa, että suorituskyky on optimaalinen ja viimeisimmät parannukset ovat käytettävissä. Lue lisätietoja päivittämisestä ja uusimman ohjelmistoversion etsimisestä.

• On suositeltavaa varmuuskopioida ja synkronoida tärkeät tiedot Google-tilin kanssa.

• Palauta laitteesi oletustilaan suorittamalla ohjelmistokorjaus Xperia Companion -sovelluksella. Ota huomioon, että laitteen sisäisestä muistista poistetaan kaikki tiedot, kun suoritat ohjelmistokorjauksen. Ulkoiselle SD-kortille tallentamaasi sisältöä, kuten kuvia, videoita ja musiikkia, ei poisteta.

Tietojen varmuuskopiointi tietokoneella

1. Avaa laitteen näytön lukitus ja liitä laite tietokoneeseen USB-kaapelilla.
      2. Valitse varmuuskopioitavat tiedostot tietokoneessa ja kopioi ja liitä tai vedä ja pudota sitten tiedostot tietokoneen johonkin sijaintiin.

Sovellusten, puhelimen asetusten ja puheluluettelon varmuuskopiointi

1. Etsi ja napauta Asetukset > Järjestelmä > Lisäasetukset > Varmuuskopiointi .
      2. Ota toiminto käyttöön napauttamalla kytkintä. Sovellusten tiedot, laiteasetukset ja puheluluettelo varmuuskopioidaan automaattisesti.

Voit ottaa varmuuskopioinnin käyttöön myös Google Driven asetusvalikosta. Voit synkronoida sovellusten tiedot, laiteasetukset ja puheluluettelon automaattisesti kirjautumalla Google-tilille, jota käytettiin vanhan laitteen tietojen synkronointiin. Kun kytket virran uuteen laitteeseen ensimmäisen kerran, kirjaudu Google-tilille ohjatun asennustoiminnon aikana.

Laitteen ohjelmiston korjaaminen Xperia Companionilla

Varmista ennen ohjelmiston korjaamista, että muistat Google-tilisi käyttäjänimen ja salasanan. Sinun täytyy ehkä antaa ne, että voit käynnistää laitteen uudelleen ohjelmistokorjauksen jälkeen. Tämä kuitenkin riippuu suojausasetuksistasi.

1. Varmista, että Xperia Companion on asennettu PC- tai Mac-koneeseesi.
      2. Avaa Xperia Companion -ohjelmisto tietokoneella ja napsauta sen päänäytössä Ohjelmiston korjaaminen .
      3. Asenna ohjelmisto uudelleen ja suorita korjaus näytön ohjeiden mukaisesti.