account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Oletko kokeillut tätä?

    Käynnistä uudelleen

    Kun käynnistät Xperia-laitteen uudelleen, kaikki avoimet sovellukset suljetaan ja muisti tyhjennetään. Sovellukset toimivat nopeammin sekä paremmin ja muistia on käytettävissä enemmän.

    Laitteen käynnistäminen uudelleen
    Paina virtapainiketta pitkään.
    Napauta näyttöön avautuvassa valikossa Käynnistä uudelleen.

    Jos laitteen uudelleenkäynnistäminen ei auttanut, kokeile tätä:

    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    FindCreated with Sketch.
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero