Lisäohjelmat

Lisäohjelmat ovat pieniä sovelluksia, joita voit käyttää suoraan aloitusnäytöstä. Ne toimivat myös pikakomentoina.

Lisäohjelman lisääminen aloitusnäyttöön

1. Avaa Aloitusnäyttö ja kosketa pitkään sen tyhjää kohtaa, kunnes laite värisee. Napauta sitten Widgetit.
  2. Kosketa pitkään lisäohjelmaa, jonka haluat lisätä, ja vedä se sitten haluamaasi paikkaan.

Lisäohjelman koon muuttaminen

1. Paina lisäohjelmaa pitkään, kunnes laite värisee, ja vapauta sitten lisäohjelma.
  2. Pienennä tai suurenna lisäohjelmaa vetämällä pisteitä.
  3. Voit vahvistaa uuden koon napauttamalla mitä tahansa kohtaa, kun Aloitusnäyttö on auki.

Lisäohjelman siirtäminen tai poistaminen

• Paina lisäohjelmaa pitkään, kunnes laite värisee, ja vedä se sitten uuteen sijaintiin tai kohtaan Poista.