Wi-Fi

Wi-Fi-yhteyden avulla voit selata Internetiä, ladata sovelluksia tai lähettää ja vastaanottaa sähköpostia. Kun olet muodostanut yhteyden Wi-Fi-verkkoon, laitteesi muistaa verkon ja muodostaa siihen automaattisesti yhteyden, kun seuraavan kerran tulet verkon alueelle.

Käytettävissä olevat Wi-Fi-verkot saattavat olla avoimia tai suojattuja. Suojattujen Wi-Fi-verkkojen nimen vieressä näkyy (Wi-Fi-lukituskuvake)-merkki.

Huomautus

Kaikki Wi-Fi-verkot eivät näy käytettävissä olevien verkkojen luettelossa, koska ne eivät lähetä verkon nimeä (SSID). Jos tiedät verkon nimen, voit lisätä sen manuaalisesti käytettävissä olevien Wi-Fi-verkkojen luetteloon.

Wi-Fi-toiminnon ottaminen käyttöön tai pois käytöstä

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Wi-Fi.
    2. Ota Wi-Fi käyttöön tai pois käytöstä napauttamalla kytkintä.

Yhteyden muodostaminen Wi-Fi-verkkoon

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Wi-Fi.
    2. Ota Wi-Fi käyttöön napauttamalla kytkintä. Kaikki käytettävissä olevat Wi-Fi-verkot tulevat näkyviin.
    3. Muodosta yhteys Wi-Fi-verkkoon napauttamalla sitä. Jos kyseessä on suojattu verkko, anna sen salasana. (Wi-Fi-kuvake) näkyy tilarivillä, kun yhteys on muodostettu.

Wi-Fi-verkon lisääminen manuaalisesti

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Wi-Fi.
    2. Siirry alaspäin ja napauta Lisää verkko.
    3. Anna Verkon nimi -tiedot.
    4. Valitse suojaustyyppi napauttamalla Suojaus-kenttää.
    5. Anna salasana tarvittaessa.
    6. Jos haluat muokata lisäasetuksia, kuten välityspalvelin- ja IP-asetuksia ja muita verkkoasetuksia, napauta Lisäasetukset ja muokkaa asetuksia sitten tarpeen mukaan.
    7. Napauta TALLENNA.

Wi-Fi-signaalin voimakkuuden parantaminen

Wi-Fi-signaalin kuuluvuutta voi lisätä monilla tavoilla:

• Siirrä laite lähemmäs Wi-Fi-käyttöpistettä.
    • Siirrä Wi-Fi-käyttöpiste etäälle mahdollisista esteistä ja häiriötekijöistä.
    • Älä peitä laiteen Wi-Fi-antennia.

Huomautus

Wi-Fi-antenni on yleensä laitteen yläosassa. Katso Yleiskuvaus.

Wi-Fi -asetukset

Kun olet muodostanut yhteyden Wi-Fi-verkkoon tai kun lähistöllä on käytettävissä Wi-Fi-verkkoja, voit tarkastella näiden verkkojen tilaa. Voit myös määrittää laitteen ilmoittamaan, kun avoin Wi-Fi-verkko havaitaan.

Yhdistetyn Wi-Fi verkon tietojen näyttäminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Wi-Fi.
    2. Napauta Wi-Fi-verkkoa, johon on muodostettu yhteys. Näet verkon tarkat tiedot.

Wi-Fi-asetusten muuttaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Wi-Fi.
    2. Napauta Wi-Fi-asetukset.