Sivutunnistus

Laitteen sivuilla on tunnistimia, joita voidaan napauttaa tai liu'uttaa yhdellä kädellä, laitteen käytön helpottamiseksi. Voit näyttää kohteen Sivutunnistus-valikko sovellusten ja asetusten pikakomentona tai Moni-ikkunatila-valikon, kun haluat valita kaksi sovellusta jaetun näytön tilassa. Voit myös palata edelliseen näyttöön liu’uttamalla alas tunnistinta pitkin. Muista napauttaa tai liu’uttaa sormea tunnistimen alueella. Jos haluat lisätietoja Sivutunnistus-ominaisuudesta, etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Lisäasetukset > Sivutunnistus > KOKEILE SIVUTUNNISTUSTA.

Sivutunnistimen tehokkaan alueen kaavio

Huomautus

Sivutunnistus ei ole käytettävissä tietyissä tilanteissa, esimerkiksi kun Ultra STAMINA -tila on aktivoitu tai kun näytön näkymä on vaakasuunnassa.

Sivutunnistus-valikko -toiminnon näyttäminen

Laitteen pitkän sivun kaksoisnapauttamisen kaavio.

• Aktivoi Sivutunnistus-valikko kaksoisnapauttamalla laitteen sivua.

Vihje

Jos haluat poistua Sivutunnistus-valikko-toiminnosta, kaksoisnapauta laitteen sivua tai napauta näytön tyhjää aluetta.

Moni-ikkunatila-valikon näyttäminen

Kaavio sormen liu’uttamisesta ylös laitteen pitkää sivua.

1. Tuo Moni-ikkunatila-valikko esiin liu’uttamalla sormea ylös laitteen sivua pitkin.
    2. Lisää sovelluksia jaettuun näyttöön noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Edelliseen näyttöön palaaminen sivutunnistinta käyttämällä

Kaavio sormen liu’uttamisesta alas laitteen pitkää sivua.

• Palaa edelliseen näyttöön liu'uttamalla sormea alas laitteen sivulla.

Sivutunnistus-ominaisuuden ottaminen käyttöön tai muiden Sivutunnistus-vaihtoehtojen asettaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Lisäasetukset.
    2. Napauta Sivutunnistus.
    3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla kytkintä. Jos haluat muokata muita Sivutunnistus-vaihtoehtoja, noudata näytön alaosassa näkyviä ohjeita.

Vihje

Voit valita, käytetäänkö Sivutunnistus-ominaisuutta laitteen yhdellä vai kummallakin puolella. Voit myös vaihtaa kunkin eleen näyttötoimenpiteen.