Viestien lukeminen ja lähettäminen

Viestit-sovelluksessa viestit näkyvät keskusteluina: kaikki tietyltä henkilöltä saadut ja hänelle lähetetyt viestit ryhmitetään siis yhteen.

Huomautus

Se, miten monta merkkiä voit lähettää yhdessä viestissä, riippuu operaattorista ja käyttämästäsi kielestä. Multimediaviestin enimmäiskoko, johon sisältyy lisättyjen mediatiedostojen koko, riippuu myös operaattorista. Pyydä lisätietoja verkko-operaattoriltasi.

Viestitoimintojen yleiskuvaus

Kuva viestien lukemisesta ja lähettämisestä, eri osat on numeroitu. Alue ylhäällä vasemmalta oikealle, 1–4. Alue keskellä, 5. Alue alhaalla oikealta vasemmalle, 6–7.

1 Siirry keskusteluiden luetteloon
    2 Soita viestin lähettäjälle
    3 Hae keskustelu
    4 Näytä lisäasetukset
    5 Lähetetyt ja vastaanotetut viestit
    6 Lähetä valmis viesti
    7 Lisää liitteitä

Vihje

Jos haluat tallentaa vastaanotetussa viestissä olevan tiedoston, kosketa tiedostoa pitkään ja valitse sitten haluamasi vaihtoehto.