Useita käyttäjätilejä

Laitteesi tukee useita käyttäjätilejä. Käyttäjästä, joka asentaa laitteen alun perin, tulee laitteen omistaja. Vain omistaja voi hallinnoida muiden käyttäjien tilejä.

Etsi ja napauta Asetukset > Järjestelmä > Lisäasetukset > Useita käyttäjiä > Lisää käyttäjä, jonka jälkeen omistaja luo kaksi tilityyppiä:

• Tavallinen käyttäjä: tällainen tilityyppi soveltuu käyttäjälle, joka käyttää laitettasi säännöllisesti.
    • Vieraskäyttäjä: vierastiliä voi käyttää sellaisille henkilöille, jotka haluavat käyttää laitettasi vain tilapäisesti.

Huomautus

Jotkut ominaisuudet ovat ainoastaan omistajan käytettävissä. Esimerkiksi ohjelmiston päivittäminen tai tietojen siirtäminen. Nämä ominaisuudet eivät näy valikossa, kun kirjaudutaan tavallisena käyttäjänä tai vieraskäyttäjänä.

Käyttäjätilin vaihtaminen

1. Vedä tilariviä alaspäin kahdella sormella ja napauta (Käyttäjän kuvake).
    2. Napauta sen käyttäjätilin kuvaketta, johon haluat vaihtaa. Tämän käyttäjän lukitusnäyttö avautuu.