Aloitusnäyttö

Aloitusnäyttö on laitteen käytön aloituspiste. Se muistuttaa tietokoneen työpöytää. Aloitusnäytön ruutujen määrä näytetään palkkina aloitusnäytön alaosassa. Palkin sijainti osoittaa tällä hetkellä näytettävän ruudun.

Huomautus

Jos laitteessa on OLED-näyttö, vältä hyvin kirkkaiden tai staattisten kuvien näyttämistä pitkiä aikoja. Se voi aiheuttaa jälkikuvan tai värin jäämisen näyttöön.

Aloitusnäyttöön siirtyminen

• Napauta (Kotipainike).

Aloitusnäytön asetusten säätäminen

1. Kosketa tyhjää kohtaa aloitusnäytöllä, kunnes laite värisee. Aloitusnäytön asetuskuvakkeet tulevat näkyviin.
    2. Muokkaa asetuksia mielesi mukaan napauttamalla.