Äänentoiston parantaminen

Voit parantaa laitteesi ääntä ottamalla manuaalisesti käyttöön yksittäisiä ääniasetuksia, kuten taajuuskorjaimen tai tilaäänet.

Pakattujen musiikkitiedostojen laadun parantaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    2. Ota DSEE HX -toiminto käyttöön napauttamalla kytkintä.

Huomautus

• Suuren tarkkuuden ääntä tukevat langalliset kuulokkeet tarvitaan äänen toistamiseksi suuren tarkkuuden ääntä vastaavalla laadulla.
    • Parannetut äänitehosteet toimivat vain, kun yhdistät laitteeseesi analogiset kuulokkeet USB–3,5 mm -ääniliitäntäsovittimella. Ne eivät ole käytettävissä digitaalisissa tai USB-kuulokkeissa.

Äänentoiston parantaminen Dolby Atmos® -toiminnolla

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    2. Ota Dolby Atmos -toiminto käyttöön napauttamalla kytkintä.
    3. Näytä lisäasetukset napauttamalla Dolby Atmos.