Sovellusten lataaminen Google Playsta

Google Play on Googlen virallinen verkkokauppa, josta voit ladata sovelluksia, pelejä, musiikkia, elokuvia ja kirjoja. Siellä on sekä maksullisia että maksuttomia sovelluksia. Ennen kuin ryhdyt lataamaan sisältöä Google Playsta, huolehdi siitä, että sinulla on toimiva Internet-yhteys. Suosittelemme Wi-Fi-yhteyttä, sillä sen käytöstä ei koidu sinulle dataliikennemaksuja. Lisätietoja on kohdassa Laitteen päivittäminen.

Sovelluksen lataaminen Google Playsta

1. Etsi ja napauta (Play Storen kuvake).
    2. Etsi selaamalla tai hakutoimintoa käyttämällä kohde, jonka haluat ladata.
    3. Napauta kohdetta, jos haluat nähdä sen lisätiedot. Asenna sovellus noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.