Päivämäärä ja kellonaika

Voit muuttaa laitteen päivämäärän ja kellonajan.

Päivämäärän, kellonajan tai aikavyöhykkeen määrittäminen manuaalisesti

1. Etsi ja napauta Asetukset > Järjestelmä > Päivämäärä ja aika.
  2. Jos haluat asettaa päivämäärän tai kellonajan manuaalisesti, poista Automaattinen päivä ja aika -toiminto käytöstä napauttamalla kytkintä. Jos haluat asettaa aikavyöhykkeen manuaalisesti, poista Automaattinen aikavyöhyke -toiminto käytöstä napauttamalla kytkintä.
  3. Muokkaa ja muuta arvoja napauttamalla haluamaasi kohdetta.