Laitteen yhdistäminen USB-lisälaitteisiin

USB-isäntäsovittimella voit yhdistää laitteeseesi USB-lisävarusteita, esimerkiksi USB-tallennusvälineitä, analogisia kuulokkeita, peliohjaimia, UBS-näppäimistöjä ja USB-hiiriä. Jos USB-lisävarusteessa on USB-liitin, et tarvitse USB-isäntäsovitinta.

USB-isäntäsovittimet myydään erikseen. Sony ei takaa, että laitteesi tukee kaikkia USB-lisävarusteita.

Huomautus

Laitteessa on suojaton USB-portti. Jos laite kastuu, varmista ennen USB-kaapelin liittämistä, että portti on kuivunut kokonaan. Jos USB-liitännässä havaitaan vettä, ilmoituspaneelissa näytetään varoitus.

Kuva ikkunasta, joka tulee esiin, kun puhelin yhdistetään tietokoneeseen USB:n kautta

USB-asetukset

USB-yhteyttä ohjaa

Voit valita, kumpi laite ohjaa toista, oma laitteesi tai USB-liitetty laite.

Käytä USB:tä:

Voit valita USB-liitännän tarkoituksen.

Tiedostonsiirto

Hallitse tietoja tai päivitä laitteen ohjelmisto. Tätä vaihtoehtoa käytetään Microsoft® Windows® -tietokoneiden kanssa. Lataaminen on oletusarvoisesti käytössä.

Internetin jakaminen USB:n kautta

Laitteesi voi toimia verkkosidontalaitteena.

MIDI

Laitteesi voi toimia MIDI-tulona soitinsovelluksille.

Ei datansiirtoa

Vain laitteen lataaminen, kun USB-yhteyttä ohjaa-asetukseksi on valittu Tämä laite. Kun USB-yhteyttä ohjaa-asetukseksi on valittu Yhdistetty laite, voit käyttää laitetta virtalähteenä ja ladata toista liitettyä laitetta.

USB-asetusten muuttaminen

1. Yhdistä USB-liitin laitteeseesi.
    2. Vedä tilariviä alaspäin ja napauta sitten Android-järjestelmä kohdan (USB-kuvake) vieressä.
    3. Napauta Näet lisää vaihtoehtoja napauttamalla ja valitse vaihtoehto.

Kuulokkeiden käyttö USB–3,5 mm -ääniliitäntäsovittimen avulla

1. Yhdistä kuulokkeet USB–3,5 mm -ääniliitäntäsovittimeen.
    2. Yhdistä USB–3,5 mm -ääniliitäntäsovitin laitteesi USB-porttiin.