account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Tietojen varmuuskopioiminen ja siirtäminen käyttämällä muistikorttia

    Tiedostojen varmuuskopioiminen ja siirtäminen muistikorttia käyttämällä

    1. Varmista, että laitteeseen on asetettu muistikortti.
    2. Etsi ja napauta (Tiedostot-kuvake).
    3. Valitse ne tiedostot, jotka haluat siirtää muistikorttiin, koskettamalla pitkään.
    4. Napauta (Lisää-kuvake) ja varmuuskopioi tai siirrä valitsemalla Kopioi kohteeseen… tai Siirrä kohteeseen….
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero