Sovellusnäyttö

Sovellusnäyttö, joka avataan aloitusnäytöstä, sisältää laitteen mukana tulleet valmiiksi asennetut sovellukset ja itse lataamasi sovellukset. Voit avata tai hakea sovelluksia sovellusnäytöstä.

Sovellusnäytön kuva

Kaikkien sovellusten näyttäminen sovellusnäytössä

• Sipaise aloitusnäyttöä ylöspäin ja näytä sitten kaikki sovellukset siirtymällä sovellusnäytössä ylös- tai alaspäin.

Sovelluksen pikakomennon lisääminen aloitusnäyttöön

1. Siirry sovellusnäyttöön ja paina sovelluskuvaketta pitkään, kunnes laite värisee, ja vedä sitten kuvaketta. Aloitusnäyttö aukeaa.
    2. Vedä kuvake haluamaasi aloitusnäytön kohtaan ja nosta sitten sormesi.

Sovelluksen siirtäminen sovellusnäytössä

1. Kun sovellusnäyttö on auki, napauta (Lisää-kuvake).
    2. Napauta Järjestä uudelleen.
    3. Paina sovellusta pitkään, kunnes laite värisee, ja vedä sovellus sitten uuteen sijaintiin.
    4. Kun olet valmis, napauta (Lisää-kuvake) > Lopeta.