Asenna Xperia™ Companion

Päivitys ja ohjelmiston korjaus tietokoneella

Päivitys ja ohjelmiston korjaus

Xperia™ Companion tarjoaa helpon tavan asentaa uusia ohjelmistopäivityksiä ja korjata ohjelmisto. Tällä tavoin voit korjata ongelmia nopeasti ja helposti.

Lataa Mac OS:lle Lataa Windowsille

Jos haluat ladata Xperia Companionin, käy Xperia-tuen verkkosivustossa PC:llä tai Macilla.

Xperia™ Companion on saatavilla Windows- ja Mac OS -koneille. Voit etsiä oman käyttöjärjestelmäsi asennusohjeet ja järjestelmävaatimukset napsauttamalla alla olevia linkkejä.