account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.
    Xperia-ohjelmistopäivitys Taustakuva miehestä, jolla on kädessään Xperia-älypuhelin.

    Muodosta yhteys tietokoneeseesi

    Asenna Xperia Companion tietokoneeseesi ja päivitä tai korjaa Xperia-ohjelmistosi sillä. Tällä tavalla voit korjata suorituskykyyn liittyviä ongelmia helposti.

    Asennus ohjeet ja järjestelmävaatimukset