Lataaminen

Jos haluat ladata puhelintasi langattomasti, sinun täytyy yhdistää lataustelakka virtalähteeseen. Muista poistaa puhelimen suojakannet, kun lataat langattomasti.

Vältät ylikuumenemisen ja vauriot toimimalla seuraavasti:

• Älä aseta puhelimen ja lataustelakan väliin mitään esineitä, esimerkiksi metalliesineitä tai magneetteja. Ne voivat häiritä latausta, aiheuttaa ylikuumenemista tai vaurioittaa laitteita.

• Älä aseta lataustelakan päälle sirukortteja tai magneettijuovallisia kortteja, sillä ne saattavat mennä rikki tai demagnetisoitua.

• Älä peitä lataustelakkaa millään. Jos peität lataustelakan, sen ilmanvaihto ei ehkä toimi kunnolla.

• Älä anna lataustelakan pölyyntyä, vaan pidä se puhtaana.

Lataustelakan magneetista johtuen puhelimen kompassi ei toimi, kun puhelin on lataustelakan päällä.

Puhelimen lataaminen

Langattomalla lataustelakalla lataaminen
    1. Liitä USB Type-C -kaapeli laturiin.
    2. Liitä kaapelin toinen pää lataustelakan USB Type-C -porttiin.
    3. Aseta puhelin lataustelakkaan siten, että puhelimen ja lataustelakan langattoman lataamisen alueet koskettavat toisiaan. Aseta puhelin lataustelakan langattoman lataamisen alueelle oikein, jotta lataus sujuu mahdollisimman nopeasti.
    4. Kun lataus alkaa, puhelimen ja lataustelakan merkkivalot syttyvät. Puhelimen näytöllä näytetään latauskuvake.

Yhteensopiva laturi on UCH12.

Puhelimen asettaminen langattomaan lataustelakkaan

Puhelin langattomassa lataustelakassa
    • Aseta puhelin langattomaan lataustelakkaan siten, että molemmat laitteet ovat samansuuntaisesti.

• Jos lataat vaakasuunnassa, aseta puhelin siten, että virtapainikkeen sisältävä puhelimen reuna osoittaa ylöspäin (kuvan osoittamalla tavalla). Jos puhelimen virtapainike koskettaa lataustelakkaa, puhelin on väärinpäin. Tässä tapauksessa lataaminen ei toimi.

Jos lataus ei ala, siirrä puhelinta hieman vasemmalle tai oikealle.