Laitteen lataaminen ei onnistu

Jos sinulla on käytössä Langaton lataustelakka ja laitteesi lataaminen ei onnistu, toimi alla annettujen vinkkien mukaisesti annetussa järjestyksessä. Tarkista kunkin toimenpiteen jälkeen ennen seuraavan kokeilemista, onko ongelma korjaantunut.

• Varmista, että USB-kaapeli on liitetty kunnolla laturiin.

• Irrota laitteen kaikki suojakotelot ja vastaavat.

• Siirrä laitetta hieman vasemmalle tai oikealle.

• Tarkista, että olet asettanut laitteen lataustelakkaan vaaka-asennossa siten, että sen sivupainikkeet osoittavat ylöspäin.

Puhelin on langattomassa lataustelakassa vaaka-asennossa.