Kauko-ohjaimen käyttäminen

Kauko-ohjaimen yleiskatsaus

Kaavio, jossa näkyy joka osan numero. Vasemmalla ylhäältä alas 1–3. Oikealla 4.
    1 Äänenvoimakkuuspainike +
    2 Monitoimipainike
    3 Äänenvoimakkuuspainike -
    4 Mikrofoni

Äänenvoimakkuuden säätäminen

• Voit säätää äänenvoimakkuutta puhelun aikana tai musiikkia kuunnellessasi painamalla äänenvoimakkuuspainiketta + tai äänenvoimakkuuspainiketta -.

Vihje

Äänenvoimakkuuspainikkeessa + on tuntopiste (pieni kohouma). Käytä tätä ilmaisinta kauko-ohjainta käyttäessäsi.

Puheluun vastaaminen

• Kun kuulet saapuvan puhelun hälytysäänen, paina monitoimipainiketta lyhyesti.

Puhelun hylkääminen

• Kun kuulet saapuvan puhelun hälytysäänen, paina monitoimipainiketta 1 sekunnin ajan.

Mikrofonin mykistäminen puhelun aikana

• Paina monitoimipainiketta 1 sekunnin ajan. Voit poistaa mikrofonin mykistyksen painamalla monitoimipainiketta uudelleen 1 sekunnin ajan.

Kappaleen ohittaminen tai keskeyttäminen

1. Jos haluat keskeyttää kappaleen kuunnellessasi musiikkia, paina monitoimipainiketta. Voit jatkaa toistoa painamalla sitä uudelleen.
    2. Voit siirtyä seuraavaan kappaleeseen painamalla monitoimipainiketta nopeasti kaksi kertaa.
    3. Jos haluat aloittaa toistettavan kappaleen uudelleen alusta, paina monitoimipainiketta nopeasti kolme kertaa. Jos haluat palata edelliseen kappaleeseen, paina keskipainiketta uudelleen kolme kertaa.

Ääniavustajatoiminnon käytön aloittaminen

• Jos haluat antaa äänikomentoja ääniavustajatoiminnolle, paina monitoimipainiketta 1 sekunnin ajan.