Laitteen lataaminen ei onnistu eikä ääniä kuulu

Huomautus

USB Type-C 2-in-1 -kaapeli ei tue tiettyjä USB-liitettävyystoimintoja, esimerkiksi pikalatausta ja tietojen synkronointia.

• Varmista, että laitteesi on yhteensopiva USB Type-C 2-in-1 -kaapelin kanssa.
      Yhteensopivat Xperia-laitteet:
      Xperia 1
      Xperia XZ3
      Xperia XZ2
      Xperia XZ2 Compact
      Xperia XZ2 Premium

• Seuraavia Xperia -laitteita ei voida ladata USB Type-C 2-in-1 -kaapelilla virran ollessa pois päältä. Tässä tapauksessa laturin kaapeli on liitettävä suoraan USB -laitteeseen.
      Asianomaiset Xperia -laitteet:
      Xperia 1

• Kuulokkeita, joissa on viisinapainen 3,5 mm:n ääniliitäntä, ei tueta täysin. Jotkin toiminnot, esimerkiksi melunvaimennus, eivät ole käytettävissä, kun yhdistät kuulokkeiden viisinapaisen 3,5 mm:n ääniliitännän USB Type-C 2-in-1 -kaapeliin.