Lataaminen

Laitteen lataaminen: USB-laturi

Pikalaturin liitäntäkaapeli

1. Kytke USB-kaapelin yksi pää laturiin.
    2. Kytke kaapelin toinen pää laitteen USB Type-C™ -porttiin.
    3. Liitä laturi pistorasiaan. Laitteen akun lataus alkaa.
    4. Kun laite on latautunut kokonaan, irrota laturi pistorasiasta ja kaapeli laitteesta vetämällä sitä suoraan ulospäin. Varo, että et taita liitintä.

Tip

Jos pistorasioita ei ole käytettävissä, voi käyttää USB-kaapelia myös laitteen lataamiseen tietokoneesta. Kytke vain kaapelin suurempi USB-liitäntä tietokoneen USB-porttiin laturin sijaan. Huomaa, että tämä lataustapa on hitaampi kuin verkkovirran käyttö pistorasiasta.